SUK

Naše edukacije

Edukacije koje nudimo našim klijentima su bazirane na iskustvenom učenju. One uključuju dvosmjernu komunikaciju, prostor za izražavanje mišljenja i stavova te konkretnu primjenu sadržaja na osobnim primjerima sudionika. Sve ovo rezultira personaliziranim edukacijama radioničkog tipa koje odgovaraju na potrebe i očekivanja polaznika. Iskustvo dizajniranja, prilagođavanja i provođenja više od 300 radionica u 8 godina rada, koje su bazirane na principu iskustvenog učenja, je omogućilo razvoj naše konkretne metodologije u radu s ljudima. 

Danas se riječ radionica koristi naširoko i naveliko u raznim edukacijama koje se nude. Primjetili smo u više od 30 različitih slučajeva radionice koje se na kraju provedu kao predavanja/izlaganja jer je sudjelovanje publike na iznimno niskoj ili gotovo nepostojećoj razini.

Radionički tip edukacije omogućuje siguran prostor za eksperimentiranje, promišljanje o vlastitim ali i grupnim procesima i pomaže ljudima da kroz refleksiju iskustvo pretvore u učenje. Upravo na ovaj način edukatori u SUK-u stvaraju vrhunske edukacije za osobni i profesionalni razvoj pojedinaca, grupa i timova.

Edukacije u ponudi:

Set radionica ili zasebnih edukacija koje pomažu svim osobama koje se boje javnih nastupa, držanja govora i prezentacija da otkriju svoju autentičnost pri prezentiranju. Učimo konkretne metode kako se osloboditi straha, prepoznati svoje snage i otkriti naš poseban začin u javnim nastupima koji će naše izlaganje učiniti jedinstveno našim.

Cijene se kreću od 499€ do 999€.

Trening (niz edukacija) za međunarodne volontere i osobe koje će s njima raditi. 7 dnevna edukacija koja priprema međunarodne volontere i njihove mentore, kolege i vodstvo organizacije da se kvalitetno povežu, upoznaju, postave jasne ciljeve komunikacije, učenja i suradnje, shvate sve uloge, razumiju kulturni šok, upoznaju se s temom razrješavanje sukoba, upoznaju lokalnu zajednicu i prepoznaju potrebe lokalne zajednice te kako se povezati s njom. Trening osigurava kvalitetu u provedbi međunarodnih volonterskih programa.

Cijene se kreću od 499€ do 999€.

Radionica koja priprema polaznike na učenje, kako učiti s guštom, zašto učiti, što je učenje, kada učiti, gdje učiti, koji je moj stil učenja, što me sprječava, a što potiče na učenje, razlike između formalnog i neformalnog obrazovanja, što je informalno učenje, što je iskustveno učenje, što znači biti ultra learner (ultra učenik), kako povezati učenje s mojim tipom osobnosti.

Cijene se kreću od 499€ do 999€.

Metodologija razvijena u Berlinu uslijed velikog broja migranata koji su pristizali u 80-im godinama 20. stoljeća u Njemačku. Set ili individualne radionice na temu obrazovanje bez predrasuda. Namijenjeno edukatorima, učiteljima i odgajateljima koji žele raditi s mladima na temama predrasuda, stereotipa, odnosa moći i diskriminaciji. Uključuje različite materijale na njemačkom, engleskom i hrvatskom jeziku te prenošenje same metodologije rada.

Cijene se kreću od 499€ do 999€.

Radionice osobnog leadershipa, suradnje, uloga u timu, mehanizmima regulacija i samo regulacije, stilovi vodstva, kvalitete vođe, kvalitete sljedbenika, otvorena komunikacija, situacijska osviještenost, autentična povezanost i vještina davanja feedbacka (povratnih informacija).

Cijena se kreće od 599€ do 1199€.

U SUK-u smo prilagodljivi, otvoreni za komunikaciju i spremni u suradnji s klijentom složiti različite pakete edukacija.

    Trebate li ovu uslugu?

    Vaše ime i prezime:

    A baš šteta :/ možda vas zanima Team building ili Mentorstvo