SUK

Dobro došli!

Moje ime je Branimir Suk. Ja sam edukator i mentor koji želi, kroz iskustveno učenje i edukaciju, promijeniti svijet da bude ugodnije, inkluzivnije i zabavnije mjesto.

Svoju stručnost, znanje i vještine sam izgradio radeći u ulozi voditelja projekata, mentora i edukatora na 60+ međunarodnih europskih projekata. U sedam godina rada sam održao preko 300 team buildinga, 30 mentorstava i 700 edukacija. Kontinuirano sam se usavršavao sudjelovanjem na treninzima, mentorskim sastancima i superviziji. Svakodnevni život i rad u Njemačkoj, Španjolskoj, Arubi i Hrvatskoj mi je omogućio upoznavanje i razumijevanje kulturoloških razlika i radne etike u tim zemljama te pomogao pri formiranju vlastite filozofije i pristupa u radu s ljudima. Po završetku programa cjeloživotnog obrazovanja Mladi u suvremenom društvu (2021.) stekao sam i formalnu potvrdu svoga dugogodišnjeg rada te produbio znanje u polju sociologije mladih, istraživanja i rada s mladima. Moje bogato iskustvo sam odlučio usmjeriti na stručnjake koji svojim polaznicima žele na učinkovit, zabavan i jedinstven način prenijeti znanje.

Metodologija koju koristim dolazi iz područja neformalnog obrazovanja. Ona uključuje: iskustveno učenje, vršnjačko učenje, kreativno pisanje, simulacije, refleksije, igre razbijanja leda, igre grupnog povezivanja, vježbe izgradnje povjerenja, individualne razgovore i različite kazališne metode. Teme koje obrađujem su: vodstvo i osobno vodstvo, rad u timu i međunarodnom timu, burnout i otpornost, komunikacijske vještine, iskustveno učenje, pričanje priča (storytelling), metodologija neformalnog obrazovanja, istraživanje potreba zajednice i razrješavanje sukoba.  

SUK je nastao iz potrebe da stečeno znanje podijelim s ljudima kojima će ono omogućiti da postanu izvrsni u svome poslu. Ovo je platforma za mijenjanje svijeta i razvijanje kapaciteta i potencijala pojedinaca, firmi i organizacija.